fredag, mars 24, 2006

Återvinningsstationer

Usch!

Vad är det för kötthuve som bestämmer placeringar av återvinningsstationer? Ok tanken är smågod - ingen ghandinivå snarare astrid lindgrennivå- men inte desto mindre god...miljön, barnens framtid bla bla bla... Varför ska det ALLTID placeras på en schysst parkeringsplats och ta upp ungefär 4 bilplatser? Hur svårt ska det vara att ta en vändzon eller där det är parkeringsförbud? Va!

dubbelusch!
Läs mer...

torsdag, mars 23, 2006

Blinkers

Usch!

Hur svårt ska det vara att använda blinkers på bilen? Jag avskyr de som upptäcker blinkersen i samma nanosekund som deras neandertalhjärna inser att de ska svänga vänster när det blir grönt. Sätt på den innan så kan jag flytta till den andra filen istället och vi kommer ALLA dit vi ska snabbare. Jävla puckon - stäng munnen när du tankar så kanske det hjälper! Blinkers är inte en attiralj utan ett hjälpmedel för ANDRA billister att veta vad du avser att göra. Man undrar ju hur de fick körkort? Kvalitetskontroll på körkortinnehavare varje år kanske vore på tiden att man införde - då skulle man få bort idioter som inte har på vägarna att göra!

dubbelusch!
Läs mer...

onsdag, mars 22, 2006

Ryggsäckar

Usch!

Puckon som åker kommunalt och inte ids ta av sig sin fula, skitiga, äckliga ryggsäck (väska eller dylikt) och sedan helt ogenerat stöter till andra passagerare. Utan att be om ursäkt. Jävla idioter. För att inte tala om köttskallarna som placerar sin skabbiga väska på sätet bredvid sig för att ingen ska sätta sig bredvid dem.

Dubbelusch!
Läs mer...

tisdag, mars 21, 2006

Freivalds avgår - Ringholm in - ryser

Usch!


Den inkompetente dragonlady Freivalds smiter ut och in får vi... fuskskattaren/telefonflåsaren Ringholm... känns inte som om vi vann någe på detta. Dags att ta bort röstsystemet eftersom det i alla fall inte ger någon kvalificierad person uppe på toppen.




Dubbelusch!
Läs mer...

måndag, mars 20, 2006

Fågelvirus

Usch!

Vilket jävla skämt. Det finns folk som dör i AIDS, fattigdom, krig och svält över hela världen och vad fokuserar media på? Ett par jävla svanar som dör utanför Skeppsholmen... who gives a shit liksom? Men visst ja det påverkar ju vita feta välmående västerlännigar eftersom fåglar skiter i gränser och alltså kan inte EU stoppa dem...hu vad vi darrar i vår fina värld!

dubbelusch!
Läs mer...

söndag, mars 19, 2006

Städnätter

Usch!

Varför städar inte de gatorna på de angivna städnätterna? Varför ska lapplallarna smyga omkring på nätterna och bötfälla bilarna när neandertalarna som ska köra plogbilen/sopbilen inte ens ids krypa ut ur sina grottor? Än en gång har makten hittat ett system att rövknulla oss och dammsuga våra plånböcker på pengar ... för att betala sina feta tjänsteresor månne?

dubbelusch
Läs mer...