fredag, april 07, 2006

Övergångsställen - the sequel

Jag fattar inte!

Folk som går extra långsamt på övergångsställena. Man e schysst och enligt lag tvungen att släppa fram dem, men man behöver inte gilla deras sengångartempo. Och den lilla hämd man kan sysselsätta sig med är att varva motorn och lägga sig dubbelvikt över tutan. Oj vad de hoppar.

Lite mer av dubletterna Kallurttempo önskas...
Läs mer...

torsdag, april 06, 2006

Blogg reklam

Usch!

Trötta bloggare som lägger in reklam för fan och hans moster på sina bloggar. För att få in några kronor behöver man ett par hundra puckon som klickar på "ad´s by google" VARJE dag och min stilla undran är VEM är så kokt i huvudet att man skulle göra det? Aftonbladet.se - respekt liksom, fast ändå inte (jävla skittidning), men de har ett par hundratusen besökare per dygn och då kan det vara motiverat. Men en larvig blogg med 3 besökare i kvartalet...jösses!

Get a grip liksom!

Dubbelusch.
Läs mer...

Övergångsställen

Usch!

Usch för såna innerstadsboendefasoner som att hasa fram med sin axleväska till ett övergångsställe och trycka på knappen, för att sedan omedelbart gå över gatan mot rött. Varför rycker man då? Om man i alla fall inte avser att vänta tills man får grön gubbe? När de sedan hunnit in i sin jävla secondhandaffär eller vart dom är på väg...ja då blir det rött för bilarna och man får stanna för att släppa över... ingen! Jävla dubbelpuckon!

Dubbelusch!!
Läs mer...

onsdag, april 05, 2006

SSU och deras översittarmetoder

Usch!

"-Jag är inte förvånad, men det är inte så mycket att göra åt. Det händer ju alla, så det är klart att det måste hända även mig." Säger hon om att åklagaren lägger ned utredningen mot den vakt hon jiddrat med.

Ahh... så hon är offret? Jävla pucko! Ledarna innan henne förskingrar pengar, fuskar med medlemmar och hon går ut och slåss och är förvånad att bli ifrågasatt! Get down till verkligheten ditt dumma våp!

Dubbelusch!!
Läs mer...

tisdag, april 04, 2006

TV-pejling

Usch!

Fan! Hörde från polaren att hon åkte fast av den lokale tevepejlaren. Vilket långsökt för in mig på mitt numera allt mindre spännade liv. Ni vet på barrikaderna. Rebelkurt. No more. Frugan har lobbat hårt för att vi ska betala tv-licens och jag förlorade den kampen. Så nu lever jag ett mycket ospännade liv och kan titta på tv hur mycket som helst utan att darra vid varje dörrknackning. Suger muspung! Och vilket skit de visar på tv och jag betalar för det.

Dubbelusch!!
Läs mer...

Mailadresser

Usch!

Folk som inte kan ge en korrekt mailadress. Vad är problemet? Det är som att inte kunna sitt personnummer, eller sitt postnummer. Eller de som inte tömmer sina mailboxar, så att man får studs på sina mail. Lallare!

Dubbelusch!!
Läs mer...

Eniro - vilka hjältar!

Det här blir lite motsägeslefullt men...va fan!

Eniro som i mångt och mycket suger fett har lyckats med bedriften att få företag att betala upptill 100 000:- för att synas på deras hemsida och därtill gett oss gnällspikar en kanal för att lufta missnöje med skitföretag.

Sök på Bredbandsbolaget , Phone House och läs omdömen.

Ha ha ha!!!
Läs mer...

Tjuvaktiga mäklare

Usch!

Banditer som lurar köpare och säljare. De sitter på 2 stolar och trissar upp priserna på bostadsmarknaden medelst bulvaner och låssasköpare. Varför? För att säkerställa att kunden får en schysst lya? Nope. För att se till att de får så mycket deg som bara är möjligt för ett ickearbete de utför. Gulag nästa!

dubbelusch!!
Läs mer...

måndag, april 03, 2006

Söndagsstängda fik

Usch!

Hur kan man starta ett kafé och ha som koncept att hålla stängt på söndagar? När ska folk ha tid att fika har de tänkt? De suger muspung. Speciellt de fik som också i veckorna stänger klockan 18.00. I och för sig tar de 30:- spänn för en kopp kaffe så det kanske är det som gör det lönsamt?

dubbelusch!!
Läs mer...

Bloggkartan.se

Nu är jag med och gnäller på bloggkartan.se. Givetvis från söders höjder. Södermalm
Läs mer...

Hundbajs

Usch!

Hundägare som inte tar upp skiten efter sin hund. Vad är problemet? Du köper en hund som du rastar, leker med och fan och hans moster. Men när det kommer till att plocka upp efter Karos tarmtömmning är det som om ni inte känner varandra. Skott i pannan på ALLA hundägare som inte har en svart platspåse med sig på den dagliga promenaden.

dubbelusch!!
Läs mer...