fredag, mars 31, 2006

Värma barnmat - 5 kr

Usch!

Man käkar för 500 spänn på restaurang med fru och barn. Sedan har de mage att ta 5 kr för att värma barnmaten!!! Ok om de tog 30:-, men 5(?) vad får man för det idag? Du får inte ens ett frimärke. Sätter man sin fot där igen? Skulle inte tro det. I-D-I-O-T-E-R!

dubbelusch!!
Läs mer...

Istappare

Usch!

De som plöjer ned snö och is från taken. Hur svårt ska det vara att ta bort skiten på trottoaren sedan? Barnvagnar, rullatorer, äldre, rullstolar mm kommer ju inte fram. Visst stå där med din fina väst och vissla och känn dig viktig, men städa upp efter dig när du är klar. Fan har inte folk mer känsla för att utföra ett arbete hela vägen?

dubbelusch!!
Läs mer...

torsdag, mars 30, 2006

Posten

Usch!

Posten!

Som inte har kurage nog att neka att dela ut reklam för rasister. Heja Posten! Å andra sidan verkar ni inte ha en enda med utländsk bakgrund arbetande hos er ( i alla fall syns de inte på er hemsida), så det kanske förklarar saken. Länge sen man såg en så homogen ledningsgrupp. Inte en blatte enbart svennar...om man vill vara konspiratorisk så...

dubbelusch!!
Läs mer...

onsdag, mars 29, 2006

Dialogrutor - Windows

Usch!












Låter bilden tala för sig. Hur är programmerare kodade? Fick de ingen bröstmjölk eller vad är det som saknas hos dem?

dubbelusch!
Läs mer...

tisdag, mars 28, 2006

Reklam i nyheterna

Usch!

Kalle Anka kanalen tv4 har begåvat oss med en massa skit sedan starten. Och nu toppar de det med att sända reklam under nyheterna! Har dom så jävla lite stålar så att man måste pumpa reklam för en massa krämare under nyheterna? Vad är det som händer och inte en käft säger något?

dubbelusch!!
Läs mer...

Stängda dörrar

Usch!

Busschaufförer som smäller igen dörren när de ser någon komma springande. För att rulla fram bussen till stoppljuset 6 meter därifrån och stirra framåt. Anamandes "the iguana-style" - sitt still, rör inte en fena så syns du inte. Deras idioti ökar också kvadratiskt med vädrets status. Jävla idioter!

dubbelusch!!
Läs mer...

måndag, mars 27, 2006

Dörrar i ansiktet

Usch!

Vad är det med folk som inte kan hålla upp dörren åt en medmänniska? Hur är huvudet ihopskruvat i en sådan individ? Speciellt de som släpper hårt tunga dörrar på äldre människor. Jävla idioter. Det tar en sekund av ditt liv att vrida på huvudet och se till att nästa person passerar samma dörr på ett säkert vis. Hur svårt ska det vara?

dubbelusch!
Läs mer...