lördag, april 15, 2006

Hemsidor/bloggar med ljud...

...vad är det för slöhjärnor som har sådana? Man klickar nyfiket på en länk som verkar spännande.

I lurarna har man soft tillbakalutad surfmusik - på en behaglig nivå.

PANG! Med chockskadat hjärta sliter man av sig lurarna innan man hunnit tänka. Tinnitus tar sin rättmätiga plats i ens liv. Och man vill bara vråla!

va fan! Ta en fundering innan du kodar in sådant skit på din sida. Helt OK om man kan välja att sätta på den obskyra musiken du valt som ackopanejmang till hemsidan.
Typ: vill du ha ljud till hemsidan, klicka här.

MEN ATT HA DET DEFAULTSTARTANDES BORDE DET VARA SPÖSTRAFF PÅ OCH EN MÅNADS TVÅNGSLYSSNING PÅ BOB DYLAN eller någon annan jävla kvasimusik.

Tror du att man kommer tillbaka till din site? Tänk en gång till...
Läs mer...

Alltid fel kö

Varför ska det vara så svårt att ställa sig i rätt kö? På systemet, på posten, i Ica affären. Varenda gång hamnar man i den långsammaste kön av dem alla. Om problemet bestod av sega kassörer skulle man snart kunna lista ut den som har the "iguana-style" skriven över pannan, men det är aldrig så enkelt...

Lägg därtill på panschisarna, kvittohajjarna, "vad kostar denna" - marodörerna och "opps jag glömde mitt kreditkort" -lallarna.
Läs mer...

fredag, april 14, 2006

Vadå glad påsk?

Vad är det som är glatt med det? Allt är stängt. Ingen är hemma. Skit på tv...

och vad är vi glada över... jo att en snubbe spikades upp på ett kors. Människan är mysko.
Läs mer...

torsdag, april 13, 2006

Vem tittar på ...

programmen på z-tv och kanal 5 som handlar om att manska gissa vilket ord de söker?

Och var hittar de idioterna som låtsas att de är programledare...maken till skitsnackare saknar motstycke i svensk tv...tror jag. Runner up är ju i och för sig sportprogrammen.
Läs mer...

onsdag, april 12, 2006

Hälar i golvet

Varför kan inte folk i hyreslägenheter gå på tårna?

Hatar de som klampar omkring med hälarna som om de paraderar i Moska under den glada sovjettiden. Fattar man inte att man har grannar? Värst är de som går omkring med skor. Va fan du bor i en hyresrätt, på söder, den är 42 kvm. Gör klackskorna dig till en greve eller hertiginna - då har du ett fruktansvärt fattigt liv men full pott vad gäller självbedrägeri.

Jag längtar till den tid då antigravitationskorna kommer på modet. OJ vad jag ska stampa uppåt!
Läs mer...

tisdag, april 11, 2006

Uppdrag granskning

En tonårig brud gick runt och satasde pengar på harry boy och spelade en massa i teveprogrammet.

Men vann hon nåt eller? Det fick man inte reda på. Jävla skitprogram!
Läs mer...

måndag, april 10, 2006

SL och tomma tåg

Vem är ansvarig för att de kör tomma tåg under rusningstrafik förbi fullpackade perronger? Om tåget i alla fall ska från Mörby till tågstallet i Nyboda... varför tar man inte med sig passagerare fram till Liljeholmen?

Och det mest irriterande är när de smyger in på perrongen sakta...sakta. Ungefär som om de vill säga. Titta ni kunde åkt med men...nae.
Läs mer...

Cigg i allmäna utrymmen

Varför tänder man en cigg i hissen på vägen ut? Eller i trapphuset? Kan man inte vänta de 3 sekunder det tar att komma ut innan man sabbar luften för nästkommande individ?

Om man skiter i andra så mycket varför stanna där? Varför inte lägga av en rökare, smeta snor på handtagen, tagga lite, spotta på spegeln, kissa i hörnet och spöa upp första unge som kommer i ens väg?
Läs mer...